Genel

#syafroditeventi Sonsorlar – İxora

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

#syafroditeventi ‘nde bizlerle olan 41 tane sponsorumuzu yavaş yavaş sizlerle paylaşmaya devam ediyorum .  Sırada kokularıyla beni benden alan İxora var.  

Baştan söyleyeyim koku duyusu gelişmiş biri olarak İxora’nın bütün ürünlerine bayıldım. Öncelikle benim kokuda aradığım en önemli özelliğe sahip: Kalıcılık. Ayrıca bir müddet sonra koku çevresel etkenler sebebiyle değişmiyor aynen kendisini koruyor. Üstelik yoğun .  Pastel serisi parfümlerinden 1 fıs benim için yeterli oluyor. #syafroditeventi için bana İxora^nın yeni nesil kolonyalarından Eau De Cologne Ihlamur Çiçeği ile Pastel serisi parfümlerinden White Musk düştü ancak Eau De Cologne serisinin tüm ürünlerini çok önceden kullanıyordum. O nedenle bu postta her birine ayrı ayrı yer vereceğim. 

İxora Eau De Cologne Serisi
İxora birbirinden güzel dört çeşit kolonya tasarladı. Taze yeşilçay, çiçeksi ıhlamur, oryantal incir ve tatlı mandalina kokularıyla Ixora Eau de Cologne serisi kesinlikle keşfedilmeye değer. Eğer denemek istiyorsanız 5 kişiye İxora Eau De Cologne veriyorum. Çekiliş burada. 

Ihlamur Çiçeği: Koku yönü çiçeksi . Kesinlikle ağır ve bayıcı bir kokusu yok. Kalıcı ve farklı. Misafirlerimizi bu kokuyla ağırlıyoruz ve sonuç mükemmel. Farklı olmak isteyenlerin hemen denemesi gerek.
İncir: Koku yönü oryantal. İşte benim ve eşimin favori kolonyası. O kadar sevdik ki eşim hemen ofise de bir tane aldı.  Kolonya olarak düşünmeyin. Etkisi resmen parfüm kalıcılığında. Çarpıcı bir kokusu var. Ben çok severek kullanıyorum. Eşim de müşterilerinden tam not aldığını söylüyor.
Yeşil Çay: Koku yönü fresh. Hafif kokuları sevenler için ideal. Belli belirsiz ama rahatlatan bir kokuya sahip. Mandalina: Koku yönü meyve. Bu kolonyamızda kesinlikle kızımın favorisi. Sürdüğünde mandalinalı gazoz gibi koktuğunu söylüyor. Gazlı içecek yasaklı olduğu için durup durup kolonyayı kokluyor 🙂 Şaka bir yana yaz – kış kullanılabilecek bir koku. Kokusu gerçeğe çok yakın.

WHITE MUSK (BEYAZ MİSK)
KOKU AİLESİ: ÇİÇEK, ODUNSU, MUSK (FLORAL WOODY MUSKY)
KOKU NOTALARI: MUSK, İRİS ÇİÇEĞİ, ZAMBAK, YASEMİN, GÜL, AMBER
Kendilerine özgü kokuları ve tasarımlarıyla “Ixora pastel serisi”, 7 Ekim’den itibaren raflarda yerini almaya başladı. Pastel serisi naturel kokulardan oluşuyor ve ben White Musk’a bayıldım. Dişi ama bir o kadar da masum kokulardan hoşlanıyorsanız www.bulsakalsak.com  sitesine mutlaka uğrayın. 

3 Yorum Var

  1. bendeki incirli kolonya ve bayıldım kokusuna hakikaten parfüm olarak kullansam yeridir.. parfümlerden de çilek geldi ona da bayıldım :-)))

    • Gerçekten kolonya demek bna tuhaf geliyor muhteşem kokuyorlar hepsi. Çileklide aklım kalmıştı güle güle kullan 🙂

Yorum Yaz

Pin It