Genel

Moshos Garden Clay Mask Lavender & Nutmeg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sizlere buram buram lavanta kokuları arasından seslenmek istedim. Moshos Garden Clay Mask Lavender & Nutmeg yani Moshos Garden lavantalı ve muskatlı kil maskesi bana lavanta bahçelerinde büyülü bir ortam sundu.  Kil maskelerini çok seven ve sıklıkla uygulayan biri olarak sizlere kesinlikle diyebilirim ki Biricit’in düzenlediği etkinlikte hediye edilen bu maskeyi diğerlerinden ayıran harika özellikler var.

İlk uygulama sırasında kokusu, verdiği ferahlık hissi beni sarıp sarmaladı. Uygulama sonrasında ise yarattığı tazelik hissi ve yumuşaklık ise tartışılmaz. Moshos Garden Clay Mask Lavender & Nutmeg’in bana göre tek sorunlu tarafı zor temizlenir olması. Bu durumda da yüz temizleme süngerleri imdada yetişiyor. Aşılmayacak bir sorun değil anlayacağınız. Daha önce burada yaptığım röportajda sizlere tanıttığım Moshos Garden’in kalitesi zaten ortada. Organik bakım ürünleri sektöründe çıtayı her geçen gün biraz daha yükseğe çektiğini, organik bakımın kıyısından köşesinden geçen herkes farkında zaten.

Nasıl kullanılır?
Ben daha homojen bir karışım elde etmek için bir çay kaşığı maskeye 1 çay kaşığı su ekleyerek minik bir kapta karıştırıyorum ancak siz uğraşmak istemeyenlerdenseniz bir elinize ürün alıp diğer elinizi ıslatarak pratik bir hazırlama süreci yaşayabilirsiniz. Dediğim gibi ben belirttiğim ölçülerde maske ve suyu karıştırdım ve karışımı yüzüme sürüp 10 dakika kadar bekledim. Ardından ılık su ve yüz temizleme süngeri ikilisinden yardım alarak cildimi temizledim. Sonuç ferah, temizlenmiş ve yumuşak bir cilt. Yumuşak dediğime şaşırdınız eminim. Şaşırmanıza gerek yok. Moshos Garden Clay Mask Lavender & Nutmeg diğer kil maskeleri gibi cildi kurutmuyor. İçeriğindeki lavanta yağı cildinize kurutmadan bakım yapmanızı sağlıyor.
Özellikleri
• Sıcak tonda bir maskedir, hassas ciltlerde sıcaklık etkisi verebilir
• Ciltteki ölü ve yıpranmış hücreleri söker atar
• Problemli, sivilceli ve akneli bölgeleri dengeler
• Yüksek nemlendirme özellikleri ile cildi asla kurutmaz
• Cildi sakinleştirir, dengeler
• Cildi yumuşatır, ışıldamasına yardımcı olur
Sendeincel’den not: Kil maskeleri cildi kirden arındırır,gözenekleri temizler ve ölüderilerden arındırır. O nedenle ne yapıyoruz haftada en az bir kere kil maskesinin nimetlerinden faydalanıyoruz.

Yorum Yaz

Pin It